BLOG

LAATSTE INLICHTINGEN

FLAT REVIVAL MAGAZINE

Banner

In de kern is FLAT Revival Magazine een publicatie die Flat Earth herkent als een gemoedstoestand, iets dat veel verder gaat dan de vorm van deze Aarde. Degenen die de geldigheid van het mainstream verhaal over de kosmologie ondervragen, worden onvermijdelijk afgestemd op een groot aantal opkomende waarheden die het misleidende constructie van deze wereld blootleggen.

ONZE APOLOGIES: FRM # 1 is momenteel niet beschikbaar voor aankoop. We hebben een probleem met Createspace en ons interieurafdrukbestand. We hopen dit snel te laten oplossen. Excuses voor het ongemak. Ty Gorton

FRM presenteert filosofie, literatuur, kunstwerk, interviews en humor die het bestaan verken vanuit het perspectief dat we op een plat en onbeweeglijk vlak leven, een conclusie die komt met een groot aantal andere realisaties met betrekking tot de aard van onze realiteit.

Bijdragen aan FRM # 1 zijn: Crow (Crrow777 Radio), Spiritual North, Adam Carter (Flat Earth Smarts), D Marmer, Kan Ev Art, Zetetic Mindset, Becky G, Pauly Hart, Rusted Sol, Jacob Appleman (GoFindTheOthers), Edd Uluschak, Peter Lexa, Lewi Lewis, Ty Gorton, Jeff Kramer en meer.

Onze inhoud wordt gecreëerd vanuit de veronderstelling dat we op een plat vlak leven, geen excuses en geen rechtvaardiging. Terwijl FRM voorspellingsteorieën en bewijzen over de vlakke aarde-kosmologie presenteren, is onze missie om degenen aan te pakken die de sprong al hebben genomen. De pagina's van FRM zullen het volledige spectrum van de platte aardervaring inzetten, van het mentale / emotionele aspect naar het groeiende verlangen van de gemeenschap om hun eigen cultuur in alle media te creëren. Deze publicatie is een viering van de verschuiving in bewustzijn verspreid over de hele wereld.

Vanuit een zuiver economisch oogpunt is het van groot belang dat FRM omzet in de exploitatiekosten realiseert en onmiddellijk opnieuw in de platgemeengemeenschap investeert. Terwijl FE bewustzijn de afgelopen twee tot drie jaar aanzienlijk heeft verspreid, is het aantal platte aarders tegen heliocentrische gelovigen minuscule; de overgrote meerderheid van de mensheid accepteert nog steeds de spin-ball kosmologie als onbetwistbare waarheid.

Elke dollar die FRM investeert in de groei van de platgemeenschap zal leiden tot potentiële nieuwe lezers, medewerkers en / of ondersteuners van het magazine. Het feit dat relatief gezien er zo weinig platte aarders zijn, maakt het niet alleen levensvatbaar, maar ook cruciaal om het overmaatskapitaal te herinvesteren in individuen en groepsprojecten die gericht zijn op het brengen van FE-bewustzijn naar een bredere publiek. Voor meer informatie bezoek FLAT REVIVAL Thank you!